mazo.dk

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home MASSAGE

Massage

massage3Massage er velvære for krop og sjæl. Der arbejdes med hænderne direkte på kroppen eller en enkelt del af kroppen. Massage virker afslappende og smertelindrende samt giver fysisk og psykisk velvære for unge som ældre, og egner sig derfor fortrinligt til behandling af smerter, spændinger (myoser), hævelser (ødemer) og skader i muskler og øvrige bløddele.

Massage som kropsbehandling, er en af de mest accepterede og anerkendte i befolkningen og i det etablerede sundhedssystem. Massage har været brugt i tusinder af år til heeling, helbredelse, øget velvære m.m. Massage er ikke længere en unødig luksus, men en del af en sund og aktiv hverdag.

Massage virker generelt aktiverende på blodkredsløbet fordi der sker en åbning af kapillærene i hud og muskler. En øget gennemblødning af vævet medvirker til bedre udrensning af affaldsstoffer. Dette er også medvirkende til at massage fremmer restitutionen efter træning og forebygger træningsømhed. Massage er derfor også en stor hjælp for dig som dyrker sport – ligegyldigt om det er på motions- eller eliteniveau.

Massage er en genvej til god livskvalitet såvel fysisk som psykisk – i ro og fred - langt væk fra hverdagens forstyrrende elementer.