mazo.dk

 
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home SPORTSSKADETERAPEUT

Sportsskadeterapeut

Flere og flere dyrker sport både i fri- samt arbejdstiden. Der dyrkes mere og mere sport og det kan selvfølgelig ikke undgåes, at man løber ind i diverse skader.

Som Sportsskadeterapeut kan jeg hjælpe med forebyggelse, behandling samt genoptræning efter sports- eller arbejdsskader.
Endvidere kan jeg være med til at lindre og afhjælpe forskellige former for smerter i muskler og led, samt at du langt hurtigere kan komme tilbage til din sport eller arbejde.

At forebygge er selvfølgelig det vigtigste og derfor er rådgivning og vejledning den bedste måde til at undgå nye samt gamle skader i at opstå.

Har du derimod været uheldig, kan jeg hjælpe med at planlægge et egentligt genoptræningsforløb, således at du i sidste ende får styrket din krop og derved bedre kan undgå skader i fremtiden.

Foruden erfaringer fra klinikken samt en række firmaaftaler, har jeg deltaget som behandler ved flere store sportsevents som Ritter Classic, In Kvindeløb, Nike Fitness Convention, Ecco Walkathon samt Motion For Alle løbet i Rødovre.